Termeni si conditii

Termeni si Conditii

1. PRIN UTILIZAREA SI VIZUALIZAREA ACESTUI SITE, SUNTETI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE COMUNICATE MAI JOS

Accesarea si utilizarea acestui site www.mycurat.ro  sunt supuse anumitor conditii de utilizare, iar vizualizarea lui presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate serviciile si produsele noastre.

2. DEFINITII SI TERMENI

mycurat.ro – este denumirea comerciala a SC La Flo Dry Cleaners SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Str. Mircea Eliade, Nr. 46, Oradea, Romania, cod unic de inregistrare , denumita in continuare mycurat.

Adresa web: www.mycurat.ro va fi denumita generic site web mycurat.ro.

Vanzator –mycurata SC mycurat SRL care detine si administreaza site-ul www.mycurat.ro ,

Cumparator – persoana fizica / juridica care efectueaza pe site-ul www.mycurat.ro o Comanda.

Client – persoana fizica / juridica care are acces la continutul site-ului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre mycurat.ro (electronic, telefonic, etc)  si care va crea si utiliza un Cont.

Utilizator – persoana fizica/juridica inregistrata pe Site-ul www.mycurat.ro si care prin crearea Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele din sectiunea Termeni si Conditii.

Cont – sectiunea din Site-ul www.mycurat.ro ce este formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului plasarea Comenzii si care contine informatii despre istoricul Clientului/ Utilizatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, Adrese de livrare, Tranzactii, etc.).

Wish List – sectiune din Cont care permite Clientului/ Utilizatorului sa isi creeze Liste cu produse.

Comanda – document electronic ce face legatura intre Vanzator si Cumparator, prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului intentia sa de a achizitiona Produse de pe Site-ul www.mycurat.ro .

Produse/ Bunuri – orice produs mentionat in Comanda si care urmeaza a fi livrat de catre Vanzator Cumparatorului ca urmare a Comenzii efectuate de catre acesta.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar de Produse avand o perioada limitata de timp, stabilita de catre Vanzator.

Contract – este incheiat la momentul lansarii comenzii si reprezinta o comanda/factura intre Client si Vanzator. Termenii si conditiile acestui Contract devin activi in momentul lansarii Comenzii, iar renuntarea la contract se face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele incheiate la distanta.

Continut:

 • informatiile de pe site-ul www.mycurat.ro care pot fi vizualizate sau accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis Clientilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de Produsele si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – Inscrierea la buletinul informativ prin formularul de inscriere presupune completarea de catre Client/ Utilizator/ Cumparator si acceptarea neconditionata a documentelor si informatiilor primite pe cale electronica. Date prelucrate in scopul expedierii newsletter-ului pot si vor fi folosite de www.mycurat.ro  doar in beneficiul clientului prin anuntarea de oferte si produse noi.

Dezabonarea de catre Client/ Utilizator/ Cumparator se poate face in orice moment, folosind legaturi speciale venite in corpul buletinului informativ.

mycurat.ro detine dreptul de a selecta persoanele ce vor fi abonate la buletinele de stiri/newsletter cat si dreptul de a elimina din baza de date orice utilizator sau client care anterior si-a exprimat acordul abonarii.

Tranzactie – incasarea/ rambursarea unei sume provenita din vanzarea unui Produs de catre www.mycurat.ro , Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor de Transfer Bancar, indiferent de modalitatea de livrare.

3. DOCUMENTE CONTRACTUALE

3.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site-ul www.mycurat.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

3.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

3.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Produselor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Produselor din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata(daca contravaloarea produsului comandat a fost achitata prin Transfer Bancar).

3.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul email-ului sau apelului telefonic a notificarii de expediere a Comenzii.

3.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

4. COMANDA

4.1. Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site-ul www.mycurat.ro , prin adaugarea Produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda. O data adaugat Produsul in cosul de cumparaturi este disponibil pentru achizitie in masura disponibilitati acestuia in stoc. Adaugarea unui Produs in cosul de cumparaturi, dar in lipsa de finalizare a Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Produsului respectiv.

Efectuarea platii se va face prin una dintre modalitatile indicate (transfer bancar, ramburs la curier).

4.2. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul aproba ca toate datele furnizate, necesare procesului de cumparare, sunt corecte si complete.

4.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul aproba ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

4.4. Vanzatorul are dreptul de a anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului prin email sau telefonic, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta in cazul in care datele furnizate de catre Cumparator la plasarea Comenzii sunt incomplete si/sau incorecte;

4.5 Comenzile neconfirmate de catre Cumparator, prin care nu putem stabili un contact direct, nu vor fi expediate.

Atentie: Toate Comenzile vor fi confirmate telefonic sau prin email pentru a se face expeditia acestora de catre Vanzator.

5. LIVRAREA PRODUSELOR

Magazinul online www.mycurat.ro are ca scop livrarea produselor in cel mai scurt timp posibil si din acest motiv am apelat la rapiditatea unei firme de curierat (NEMO CURIER). Incercam sa monitorizam activitatea coletelor expediate catre firma de curierat dar nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a parasit depozitul nostru.

 • Termenul de livrare este de 48 – 72 de ore lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre noi.
 • Pentru comenzile realizate in weekend si in zilele de sarbatoare legala, expedierea coletului se va efectua in prima zi lucratoare.

Toate informatiile despre livrare vor fi cunoscute de Cumparator in momentul confirmarii Comenzii in functie de ora si volumul comenzilor existente.

Livrarea si comercializarea produselor din magazinul nostru se face atat pe teritoriul Romaniei cat si in afara granitelor tarii, transportul fiind suportat de catre client.

Costurile livrarii sunt urmatoarele:

 • Daca se opteaza pentru livrarea comenzii prin firma de curierat, insa adresa de livrare nu se afla in aria de acoperire, costul transportului va fi calculat in functie de numarul de km exteriori.

6. RETURNAREA PRODUSELOR

In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta trebuie sa completeze obligatoriu online formularul de retur. Anuntul prind returnarea produsului comandat se poate face prin:

 • Email: contact@mycurat.ro
 • Telefon: 40765210308

Returul dumneavoastra va fi acceptat doar cu anumite conditii, iar termenul de retur este de 14 zile calendaristice de la primirea coletului conform Ordonantei de urgenta 34/2014 privind achizitionarea Produselor la distanta.

Atentie! Returnarea Produsului se poate face printr-o firma de curierat fara ramburs, in cutia initiala, cu etichetele si alte materiale ce au insotit Produsul, intacte.

Costul de transport ce are in vedere returnarea produsului va fi suportat de catre client in totalitate, iar in cazul in care ambalajul sau Produsul au avut de suferit, ne rezervam dreptul de a nu returna contravaloarea produsului comandat.

Conditii de retur ce trebuiesc indeplinite de Cumparator:

Sa ne instiintati cu cel mult 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii de intentia returului si sa livrati produsul catre noi:

 • Sa anuntati compania de curierat prin care s-a facut comanda de inmanarea produsului;
 • Produsul returnat nu trebuie sa prezinte semne de deteriorare sau de purtare, iar ambalajul sa fie cel initial, impreuna cu toate materialele ce au insotit coletul, intacte;
 • Suivv.ro isi rezerva dreptul de a refuza sau redirectiona coletul inapoi clientului in cazul in care produsul nu indeplineste conditiile returului;
 • Returnarea directa si fara costuri suplimentare de transport pentru Cumparator se face doar la Produsele cu defect de fabricatie, costul total al returului fiind suportat de mycurat.ro

Costul returului:

Atunci cand ne semnalati intentia de a face retur trebuie mentionata si modalitatea:

Inlocuirea produsului cu oricare altul, cu o valoare egala sau mai mare decat cea a produsului initial, costurile returului vor fi suportate de Suivv.ro

 • Restituirea contravalorii produselor se efectueaza exclusiv in contul bancar specificat in cererea de retur. Restituirea sumei se face in termen de maxim 14 zile calendaristice;
 • In situatia in care ati beneficiat de transport gratuit si doriti sa returnati comanda vi se va restitui contravaloarea produsului returnat din care se va scadea contravaloarea costurilor de transport.

7. PRETURI SI PLATI 

Toate preturile produselor si costurile livrarii care sunt afisate pe site-ul www.mycurat.ro sunt finale si contin TVA, iar in orice moment al tranzactiei dumeavoastra veti sti exact care este pretul final care trebuie achitat pentru comanda efectuata, inclusiv pentru serviciile de transport.

Platile vor fi efectuate prin:

 • prin sistem Ramburs, contravaloarea comenzii va fi platita de catre Cumparator in momentul primirii coletului de la reprezentatul firmei de curierat;
 • prin card bancar, prin intermediul platformei de plati online Mobilpay;
 • prin cont bancar, plata prin banca se face in avans de catre Cumparator. Realizarea ei se face prin depunere la ghiseul bancii sau prin transfer bancar de debit prin sistem online de banking. Toate informatiile necesare platii prin cont bancar vor fi oferite in momentul alegerii acestei optiuni de plata;
 • prin serviciul .

8. DREPTURILE PROPRIETATII

Site-ul www.mycurat.ro si continutul atribuit acestuia sunt in proprietate si sub dreptul de autor(copyright) al SC CURATATORIA LA FLO SRL. Folosirea si atribuirea in orice scop a materialelor (atat text, cat si imagini), fara un acord scris din partea Proprietarului, este strict interzisa si va fi pedepsita conform legilor in vigoare.

9. POLITICI DE CONFIDENTIALITATE

Aplicand cerintele legilor in vigoare nr. 677/2001 si 506/2014 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, proprietarul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai in scopuri precis specificate, datele dumneavoastra personale pe care le furnizati in momentul realizarii comenzilor.

Clientul nu este obligat sa furnizeze datele cerute, dar acest lucru este totusi necesar pentru finalizarea comenzii si plasarea de noi oferte si reduceri din partea magazinului nostru. In cazul in care refuzati sa furnizati aceste date, apare imposibilitatea procesarii si livrarii comenzilor catre client, lucru ce opreste comanda dumneavoastra.

Modificarea sau stergerea datelor personale este garantata conform legii nr. 677/2001, iar accesul asupra acestor modificari este realizat pe baza de user si parola predate in momentul realizarii contului. Drepturile de opunere asupra prelucrarii datelor dumneavoastra sunt la fel garantate prin lege, iar solicitarea stergerii datelor este realizata de catre Proprietar. In momentul in care unele din datele dumeavoastra sunt incorecte va rugam sa ne anuntati imediat prin orice mijloc de comunicare posibil.

10. GARANTIA PRODUSULUI

Produsele comercializate pe www.mycurat.ro beneficiaza de garantia legala de conformitate, care este de 14 zile de la data cumpararii produsului – produse de folosinta scurta. Clientul se obliga sa anunte defectul unui produs primit, pana in 24 h de la primirea coletului. Garantia se va acorda dupa constatarea defectelor. Va rugam sa luati in considerare ca suivv.ro comercializeaza produse de design, realizate manual si pot prezenta, astfel, anumite imperfectiuni. De asemenea, doua produse de acelasi tip nu vor putea fi identice tocmai prin prisma modalitatii de confectionare, conferindu-se articolului unicitate.

Important! Pentru acordarea garantiei trebuie respectate toate regulile si conditiile prezentate mai jos:

 • Nu folositi produsul daca intentionati sa il returnati. Nu se vor restitui produsele care prezinta urme de folosire!
 • Nu fortati produsul;
 • Nu taiati etichetele produsului. Lipsa etichetelor duce automat la anularea garantiei comerciale.
 • Feriti produsul de obiecte care pot agata broderia;
 • Interventiile neautorizate asupra produsului, nerespectarea instructiunilor de intretinere, precum si utilizarea acestuia in alt scop decat cel pentru care a fost conceput, conduce la ANULAREA GARANTIEI.

1 Returnarea produselor
In conformitate cu dispozitiile legale in vigoare, ca persoana fizica, aveti dreptul de a va retrage din contractul de vanzare, returnand produsele cumparate, intr-un termen de maximum 14 zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia fizica a acestora (personal sau prin intermediul altei persoane indicate de catre dvs., alta decat transportatorul), fara invocarea vreunui motiv si fara penalitati.
Datele pentru efectuarea returului sunt: Curatatoria La Flo Srl, str.Mircea Eliade Nr46, Loc Oradea, jud. Bihor Conditiile referitoare la produsul returnat
Se recomanda ca produsul returnat sa fie in aceeasi stare in care a fost cumparat sau livrat:
– produsul sa aiba etichetele initiale intacte, certificatul de garantie in original (daca a fost emis de producator/ distribuitor) si toate documentele cu care a fost livrat produsul.
– deasemenea acesta trebuie sa aiba toate componentele, accesoriile, inclusiv manual de utilizare si certificate de garantie;
-produsul trebuie sa fie returnat in conditii de siguranta, pe cat posibil in ambalajul original pentru a se evita deteriorarea acestuia la manipulare si/sau transport
Produse care nu sunt acceptate la retur
– produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au  fost desigilate de consumator, indiferent daca acestea au fost sau nu utilizate dupa desigilare
– produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri mecanice sau electrice, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate, produsele carora le lipsesc accesorii   etc.
– daca au fost achizitionate mai multe produse din acelasi model, se accepta retur doar daca unul singur a fost desigilat sau dezasamblat/asambalat.
– produse cosmetice si de ingrijire personala daca au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protecție a sanatatii clienților sau din motive de igiena.

Diminuarea valorii Produselor returnate
Va rugam sa aveti in vedere ca purtati raspunderea pentru orice eventuala diminuare a valorii produselor, daca in urma verificarii conformitatii, proprietatilor si functionalitatii produselor se dovedeste ca aceasta devalorizare a fost cauzata de manipularea necorespunzatoare de catre dvs..
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou (ambalaj deschis, produs utilizat, accesorii lipsa, produsul este deteriorat), ne rezervam dreptul de a solicita si retine o taxa pentru readucerea produsului in stadiul initial, dupa caz, sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca resigilat sau, la solicitarea Cumparatorului, vom retrimite produsul catre acesta, cheltuielile de livrare in acest caz fiind in sarcina Cumparatorului.
Deoarece, in cazul vanzarilor la distanta Cumparatorul nu are posibilitatea de a verifica bunurile inainte de incheierea contractului, acesta are dreptul de a se retrage din contract. Din acelasi motiv, cumparatorului i se permite sa testeze si sa verifice produsele achizitionate in masura in care acest lucru este necesar pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor.
Pe perioada testarii, cumparatorul trebuie sa manipuleze si sa inspecteze produsele in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin fizic real.
Cumparatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii bunurilor care rezulta din manipulari altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii bunurilor.
In cazul in care cumparatorul isi exercita dreptul de retragere dupa ce a utilizat produsele intr-o masura care depaseste limita necesara stabilirii naturii, caracteristicilor si modului de functionare a acestora, cumparatorul  este responsabil pentru eventuala diminuare a valorii bunurilor.
Bunurile returnate ce prezinta urme de uzura (pete, zgarieturi, indoituri, fisuri, lovituri etc.) se accepta retur numai dupa aducerea lor la conformitate, implicand  costurile de igienizare, cosmetizare,reparare, inlocuire a eventualelor piese deteriorate si aducere la o forma comerciala in vederea vanzarii ca produs Reconditionat / Resigilat. Valorea finala se stabileste in functie de valoarea pieselor ce trebuie inlocuite si a manoperei de reconditionare sau ca diferenta dintre valoarea initiala a produsului nou si valoarea de revanzare a produsului folosit.
Orice diminuare a valorii Bunurilor rezultata din manipularea acestora altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii bunurilor este in responsabilitatea cumparatorului. De ex. din pretul total al produsului returnat, Vanzatorul va retine o suma de bani ce reprezinta diminuarea valorii produsului in proportie de 5%-50% din valoarea initiala a produsului, dupa caz. Contravaloarea taxei de diminuare va fi comunicata catre Cumparatorului la receptionarea bunurilor returnate.

Anterior returnarii produselor, va rugam sa ne notificati aceasta intentie, prin trimiterea unei cereri neechivoce in acest sens, pe e-mail la urmatoarea adresa: contact@mycurat.ro
In cazul retragerii din contract, Societatea va returna contravaloarea produsului pentru care cumparatorul s-a retras din contract, mai putin costurile livrarii, in cel mult 14 de zile calendaristice de la data primirii de catre Societate a anuntului de retragere din contract (a intentiei de returnare a produsului).
Rambursarea contravalorii produselor se va efectua prin virament bancar pentru aceasta va rugam sa ne indicati contul IBAN in care doriti returnarea contravalorii produsului.
Cumparatorul va suporta toate costurile direct legate de returnarea produselor. Categorii

Shopping Cart

Un moment!

Pentru a putea salva continutul cosului tau, lasa aici adresa de email si te vom contacta de indata. Multumim!